گلچین، نام یک فونت تزئینی و نمایشی بر گرفته از خوط کوفی بنایی معروف به ساقه گنبدی است که توسط طراحان ایران طراحی و خلق شده است. استایل ظاهری فونت گلچین شبیه که نوشته های سردر مراکز مذهبی، مساجد، کتیبه های ایوان ها و… می باشد. این فونت بر پایه خوشنویسی پیکسلی یا همان شطرنجی نهاده شده است و در طرح های مذهبی و سنتی ایران به وفور این سبک مشاهده میشود. ما در این پست از سایت فونت یار قصد داریم شما را بیشتر با فونت فارسی گلچین آشنا کنیم.
مزیت ها و ویژگی های بارز فونت گلچین
- استایل و سبکی مدرن
- ارائه شده در 3 استایل مختلف با نام های پنج استایل رنگی، استایل تو خالی و تو پر و نازک
- ارائه پنج استایل رنگی (سبز، آبی، نارنجی، طوسی، زرد)
- پشتیبانی از زبان فارسی و عربی
- دارای فایل راهنمای استفاده از فونت
معایب فونت فارسی گلچین
فونت گلچین می توانست با ارائه وزن های بیشتر و همچنین ارائه نسخه وریبل فونت بیشتر کاربردی تر بوده و به مزاج طراحان خوش تر باشد، هر چند استایل ظاهری کاشی گونه این فونت طراحان را مجبور به استفاده از آن خواهد کرد، چرا که فونتی بشدت زیبا و جذاب است و در فونت فارسی، فونتی مشابه گلچین وجود ندارد. همچنین در صورت ارائه نسخه مخصوص صفحات وب سایت با وزن کمتر می تواند بسیار جذاب باشد. امید است در آینده شاهد گسترش این قلم زیبای فارسی باشیم
طراح فونت گلچین کیست؟
همکاری مشترک و فشرده آقایان وحید یعقوبلو و امین عابدی باعث خلق فونت زیبای گلچین شده است، از استایل ظاهری فونت مشخص است که طراحی چنین فونت پیچیده ای کار طراح تازه کار نیست و یک عمر تجربه پشت آن خوابیده است. هر دو دوست عزیزمان از طراحان شناخته شده و زبر دست هستند که ده ها فونت جذاب را ارائه کرده اند. از نمونه کارهای جناب یعقوبلو می توانیم به فونت سپید، فونت یکتا، فونت همراه و فونت همتا اشاره کنیم، تمامی این فونت ها ظاهری نمایشی و تزئینی دارند و جزء خاص ترین فونت های فارسی می باشد. از نمونه های خوب جناب عابدی نیز می توانیم به فونت لیانا، فونت سپید، فونت کهربا، فونت بلوک، فونت گوهر، یکتا و… اشاره کنیم. برای هر دو عزیز آرزوی سلامتی و پیروزی داریم.