شاید فونت های زیادی برای استفاده در مطبوعات وجود داشته باشد که خوانایی بالایی نیز داشته باشند. بی شک فونت تحریر یکی از آنهاست که بر پایه اولیه خط نسخ شکل گرفته است، این فونت زیبا و رسمی علاوه بر داشتن خوانایی بالا نظم و انسجام بسیار بی نظیری نیز دارد. جذابیت نوشته های بی شک مخاطب را جذب کرده و لذت خواندن متن در مخاطب را افزایش میدهد. ما در این پست از سایت فونت یار قصد داریم شما را بیشتر با فونت تحریر آشنا کنیم، همراه ما باشید.
در طراحی فونت تحریر سعی شده است ارتفاع حروف با اندازه و کنتراست هماهنگی بالایی داشته باشند تا خوانایی بالا در متن حاصل شود و فونتی مناسب نشر و مقالات باشد. امروزه از این فونت در چاپ مجلات، روزنامه ها، کتب، نامه های اداری و رسمی، صفحات وب سایت و اپلیکیشن موبایل و… استفاده میشود.
ویژگی ها و مزیت های بارز فونت تحریر
- طراحی شده با آخرین دانش و فناوری طراحی قلم های کامپیوتری
- ارائه شده در 6 وزن مختلف
- خوانایی بسیار بالا
- مناسب برای متن های طولانی مثل مطبوعات، صفحات سایت و…
- پشتیبانی از سه زبان فارسی، عربی و انگلیسی
- ارائه نسخه مخصوص صفحات وب سایت ها با فرمت woff و woff2
- ارائه شده در 2 پکیج اقتصادی و حرفه ای جهت هماهنگی با قدرت خرید مشتریان
- دارای علائم و نشانه های کامل زبان عربی و فارسی
- بهترین فونت برای چاپ قرآن و آیات قرآنی
- طراحی اختصاصی حروف و کاراکترهای زبان فارسی
- آپدیت رایگان توسط طراح
معایب مهم فونت تحریر
فونت تحریر یکی از کامل ترین فونت های فارسی است که 6 وزن مختلف را ارائه کرده است تا طراحان با دستی باز بتوانند از این فونت در طرح های خود استفاده کنند. اما نبود وریبل فونت می تواند کمی کار را دشوارتر کند، چرا که امروزه استفاده از وریبل فونت بین طراحان سایت و گرافیست بشدت بالاست و نیاز مبرم به این نسخه از فونت ها دارند. فلذا از طراح محترم تقاضامندم در نسخه های آتی فونت نسخه متغییر را نیز به تحریر اضافه کنند.
طراح فونت تحریر کیست؟
فونت تحریر توسط جناب آقای رضا غفاری طراحی و خلق شده است، ایشان تبهر خاصی در ساخت فونت های رسمی و خوانا دارد چرا که در گذشته نیز فونت هایی همچون تجرید، فونت سمیر، فونت اکران، فونت عنوان و… را طراحی کرده بود که همگی از جمله فونت های محبوب و پر استفاده در زبان فارسی هستند.