یکی از جدیدترین فونت هایی که در وب سایت Fontiran منتشر شده است، فونت کپسول (capsule) است. کپسول را می توان در دسته فونت های رمانتیک، فانتزی، نمایشی و هندسی قرار داد. این فونت ظاهری بسیار جذاب دارد که می توان در طرح های گرافیکی بخصوص در طراحی لوگو تایپ، بنر های تبلیغاتی، چاپ تراکت، حوزه کودک و نوجوان و… از آن بهره گرفت. ظاهر این فونت شبیه کپسول های دارویی هست و شاید انتخاب این نام به دلیل تشابه آن به کپسول دارویی بوده است، که به نظرم اسم این فونت مثل کاراکترهای آن با نمک و بامزه است. در این پست از سایت فونت یار همراه باشید تا بیشتر با این فونت جذاب فارسی آشنا شوید.
با طراحان فونت کپسول بیشتر آشنا شوید
بی شک برای خلق این فونت جذاب و زیبای فارسی روزها، هفته ها و ماه ها زمان صرف شده است، به لطف تلاش های سرکار خانم شهرزاد اکبری و آقای فرهود مقدم امروز شاهد انتشار این قلم جذاب در فونت ایران هستیم. سرکار خانم اکبری در گذشته نیز فونت هایی همچون داراب و فرهنگ را طراحی کرده اند که بسیار مورد استقبال قرار گرفت.
ما در مجموعه فونت یار، به نیابت از تمام فونت دوستان تقدیر و تشکر ویژه ای از طراحان این فونت داریم و امیدوارم در آینده شاهده آپدیت های کاربردی از این فونت باشیم. بی شک تمامی فونت دوستان در ایران قدردان زحمات این دو عزیز هستند و از دانلود رایگان، اشتراک گذاری و خرید غیر قانونی اجتناب خواهند کرد.
مزیت های فونت کپسول
جذابیت و بامزکی حروف فونت کپسول به قدری است که بی شک از این پس بسیاری از طراحان گرافیکی از این قلم در طرح های خود استفاده خواند کرد، از ویژگی های ظاهری آن می توان به فانتزی، مهربان، گرم، بامزه، مینیمال و لطیف بودن اون اشاره کرد. در ادامه بیشتر با مزیت های این فونت آشنا خواهید شد:
- دارای حروف جایگزین متنوع و جذاب
- داشتن حالت ها و ظاهر مختلف برای حروف 3 نقطه مثل پ، ژ، چ و…
- حروف لاتین کاملا مشابه و سازگار با حروف فارسی
- دارای اعراب کامل فارسی و عربی
- حاوی اعداد کاملا فارسی
- پشتیبانی از زبان های فارسی و عربی
- قیمت ارزان و مقرون به صرفه
معایب فونت فارسی کپسول
طبیعی هست که هر فونتی دارای یک سری معایبی نیز باشد، فونت فارسی کپسول نیز این قاعده مستثنی نیست و دارای معایبی است که امیدواریم در نسخه های بعدی این فونت رفع شود تا شاهد فونتی حرفه ای و کاربردی تر باشیم. در ادامه با معایب این فونت بیشتر آشنا خواهید شد:
- نداشتن وزن های مختلف
- پشتیبانی نکردن از وریبل فونت
- ارائه نکردن نسخه مخصوص وب با فرمت Woff و Woff 2
- پشتیبانی نکردن از زبان های کردی و ترکی