فونت فارسی پارادوکس، یکی از جدیدترین فونت های نمایشی و تزئینی 3 بعدی فارسی است که در سایت فونت ایران منتشر شده است. ایده اولیه این فونت از آثار ارزشمند موریس اشر گرفته شده است، در نگاه اول حروف به شکلی دیده میشود که انگاری یک پیچش و خمیدگی خاصی در حروف مشاهده میشود، در صورتی که این فقط یک خطای دید است. از فونت پارادوکس می توان در حوزه های مختلف به عنوان یک فونت نمایشی تاثیر گذار و جذاب استفاده کرد. ما در این پست از سایت فونت یار قصد داریم شما را بیشتر با فونت فارسی و جذاب پارادوکس آشنا کنیم. همراهمون باشید.
مزیت ها و ویژگی های بارز فونت پارادوکس
این فونت طراحی بسیار جذابی دارد و حاصل کار بسیار دقیق و بی عیب و نقصی است که خالق آن به خرج داده است. این فونت جذاب فارسی دارای ویژگی ها و مزیت های بسیاری است که در ادامه به برخی از آنها اشاره کرده ایم:
- طراحی منحصر به فرد با استایلی 3 بعدی و جذاب
- ارائه شده در دو استایل مختلف (تو پر و تو خالی)
- ارائه نسخه مخصوص صفحات وب سایت
- پشتیبانی از زبان های فارسی و عربی
- دارای علائم و کاراکتر های کامل و جامع فارسی و عربی
- دارای اعداد فارسی اختصاصی
- حروف جایگزین و ترکیبات متنوع و زیبا
- پشتیبانی و رفع نواقص فونت توسط طراح
- نسخه های ارائه شده woff – woff2 و TTF
- ارائه شده در لایسنس های مختلف با کاربرد های متفاوت
- به همراه فایل آموزشی رایگان
- مناسب برای متن های کوتاه نمایشی
معایب فونت فارسی پارادوکس
این فونت معایبی نیز دارد که در صورت رفع آنها می تواند یک فونت شاهکار و بی نظیر فارسی باشد. اما به جرات می توان گفت استایل و ظاهر جذابش باعث شده زیاد معایبش به چشم نیاد و مسلما یکی از فونت های پرکاربرد فارسی خواهد بود.
از معایب این فونت می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
- نداشتن وزن های متعدد: در این تنها به ارائه یک وزن اکتفا شده است.
- نداشتن وریبل فونت؛ امروزه گرافیست ها و طراح ها علاقه شدیدی به استفاده از فونت های متغییر ها دارند و نداشتن وریبل فونت برای فونت های امروزی یک ضعف به حساب میاد.
طراحی پارادوکس چه کسی هست؟
این فونت توسط جناب آقای عباس سید ابراهیمی عزیز طراحی و خلق شده است، ایشان پیش تر نیز فونت وزین را ارائه کرده بودند. ما میدانیم که طراحی یک فونت گرافیکی چقدر می تواند کار طاقت فرسا و سختی باشد و چقدر پروسه طولانی می تواند داشته باشد. فلذا بر خود وظیفه میدانیم از تک تک زحمات و تلاش های جناب سید ابراهیمی بزرگوار تقدیر و تشکر کنیم. امیداریم در آینده شاهد نمونه کارهای بسیار بیشتری از ایشان باشیم.
کاربرد های فونت فارسی paradox
نوشته های طراحی شده با این فونت به قدری زیبا و جذاب هستند که بی شک در نگاه اول هر بیننده ای را میخکوب میکند. اگر در طرح های فونت میخواهید فونتی را استفاده کنید که مخاطب را جذب کند ما شما پارادوکس را پیشنهاد می کنیم. از این فونت می توانید در عنوان ها، متن های نمایشی خیلی کوتاه، تبلیغات، شبکه های اجتماعی، طراحی لوگو تایپ، بنر، جلد کتب و مجلات، تراکت و… استفاده کنید.