فونت سمیر یکی از جدیدترین فونت های رسمی و مطبوعاتی فارسی است که در 3 وزن مختلف ارائه شده است، این فونت با هدف استفاده دز حوزه چاپ، مطبوعات، متن ها طولانی و… طراحی شده است و به دلیل خوانایی بالا و استاندارد های ویژه متن های رسمی می تواند یک قلم پر استفاده و محبوب در صنعت چاپ باشد. در این پست از سایت فونت یار همراه باشید تا شما را بیشتر با فونت زیبا سمیر آشنا کنیم.
ویژگی ها و مزیت های فونت فارسی سمیر
- طراحی کاملا اصولی و استاندارد
- شکل ظاهری خاص حروف
- پشتیبلانی از حروف جایگزین و ترکیبات متنوع
- ارائه شده در فرمت های مختلف ttf, woff, woff2 و…
- پشتیبانی از زبان فارسی، عربی، اردو، پشتو، پنجابی، کردی و انگلیسی
- ارائه نسخه مخصوص با اعداد فارسی
- نسخه مخصوص بدون حروف لاتین
- دارای دفترچه راهنمای نحوه استفاده از سمیر
- مناسب برای حوزه های مختلف
- خوانایی بالای نوشته ها
- ارائه شده در 3 وزن مختلف
فونت سمیر توسط چه کسی طراحی شده است؟
رضا غفاری خالق و طراح فونت زیبای سمیر است که به عنوان اولین نمونه کار خود توانست پس از سالها شاگردی در محضر جناب دامون خانجانزاده، این فونت جذاب و خوانای فارسی را ارائه کند. نام سیر از از واژه افسانه گرفته است. جا دارد از تمامی تلاش ها و زحمات این بزرگوار و استادشان تقدیر و تشکر ویژه ای داشته باشیم. امید است در آینده شاهده نمونه کارهای بیشتر از جناب غفاری عزیز باشیم.
از دیگر نمونه فونت های طراحی شده توسط رضا غفاری می توانیم به فونت ابتکار، فونت تحریر، فونت عنوان، فونت تجرید و فونت اکران اشاره کنیم، که همگی از فونت های شناخته شده و حرفه ای فارسی هستند.
معایب فونت سیمر
سمیر یک فونت خوانا و بسیار ارزشمند در زبان فارسی است که امروزه شاهد حضورش در کتاب های و مجلات متعددی هستیم. اما این فونت یکسری نواقصاتی دارد که در صورت رفع آنها می تواند یک فونت بسیار محبوب و کاربردی تر باشد.
- نداشتن وزن های بیشتر
- پشتیبانی نکردن از وریبل فونت
- قیمت نسبتا بالا