فونت فارسی وزین، یکی از جدیدترین فونت های بولد و ضخیم فارسی است که کاربردهای نمایشی و تبلیغاتی دارد، این قونت در 3 استایل و سبک مختلف و جذاب با نام های گپ (Gap)، شارپ (Sharp) و سافت (Soft) ارائه شده است، طراح قلم سعی کرده است در هر استایل یک سبک متفاوت تری از حروف هندسی را به رخ بکشد تا هر سبک لهجه متفاوت تری داشته باشد. با ما در این پست از سایت فونت یار همراه باشید تا شما را با این فونت جذاب و دوست داشتنی آشنا کنیم.
مزیت ها و ویژگی های بارز فونت فارسی وزین
- طراحی بسیار زیبا و جذاب
- ارائه نسخه مخصوص برای صفحات وب سایت و اپ های موبایل با فرمت woff و woff2
- ارائه فرمت ttf
- نسخه مخصوص با اعداد فارسی، که در این فونت حتی در میان نوشته های انگلیسی نیز اعداد بصورت فارسی نشان داده میشود.
- قیمت مناسب و ارزش خرید بالا
- پشتیبانی از زبان فارسی، عربی، کردی، اردو و انگلیسی
- حروف جایگزین و ترکیبات متنوع
- ارائه آپدیت و پشتیبانی رایگان توسط طراح
- به همراه فایل آموزشی رایگان
معایب فونت فارسی وزین (vazin)
این فونت طراحی جذاب و دوست داشتنی دارد و بی شک طرفداران زیادی نیز دارد، اما در دسته فونت های حرفه ای قرار نمی گیرد، چرا که دارای یکسری معایب حیاتی هست که مسلما طراحان به دلیل داشتن این معایب زیاد علاقه ای به استفاده از آن نخواهند داشت. در ادامه به برخی از معایب فونت وزین اشاره شده است:
- نداشتن وزن های متعدد: این فونت می توانست در چندین وزن مختلف ارائه شود که مسلما می توانست گستره استفاده از آن را افزایش دهد و کاربردهای زیادی به آن اضافه کند.
- نداشتن نسخه وریبل فونت: فونت های متغییر در صفحات وب سایت و برنامه های گرافیکی مختلفی کاربرد دارد، امروزه طراحان گرافیست و طراحان سایت نیاز مبرم و ضروری به فونت های متغییر دارند.
امیدواریم در آپدیت های بعدی این فونت، معایب فوق بر طرف شود تا ما شاهد فونتی تخصصی، حرفه ای و محبوب در زبان فارسی باشیم.
با طراح فونت وزین بیشتر آشنا شوید!
استایل های مختلف، شکل خاص حروف و زیبایی نوشته ها، نشان از زحمات زیادی دارد که آقای عباس سید ابراهمین و سرکار خانم شهرزاد اکبری برای این فونت کشیده اند. همکاری این دو طراح خوش ذوق، منجر به پدید آمدن فونتی خوشگل، زیبا و خلاقانه در زبان فارسی شده است. ما به نوبه خود از تمامی زحمات و تلاش های این دو طراح تقدیر و تشکر میکنیم، امیدواریم این همکاری ادامه دار بوده و شاهد خلق فونت های بیشتری باشیم.
از نمونه کار قبلی جناب سید ابراهیمی می توانیم به فونت نمایشی پارادوکس اشاره کنیم، همچنین فونت کپسول و فونت فرهنگ نیز از نمونه کارهای شناخته شده سرکار خانم اکبری هستند.
کاربردهای فونت vazin
وزین طراحی خیلی جذابی دارد و بی شک از این پس در خیلی از تابلوهای شهری، مجلات، کتب و… حضور این فونت را شاهد خواهیم بود. بطور کلی انتظار می رود وزین در حوزه های زیر کاربرد زیادی داشته باشد:
- لوگو تایپ
- تابلو مغازه ها
- بنر تبلیغاتی
- تراکت
- جلد کتب و مجلات
- حوزه کودک و نوجوان
- حوزه بانوان و ورزشی
- بنر شبکه های اجتماعی
- و…